BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, November 30, 2012

:cerita malam jumaat:

assalamualaikum seme +______+
malam tadi malam jumaat kan
kalau kat indonesia diorang panggil malam kliwon

asal malam jumaat jee mesti berlambak ceirta hantu kat tv
channel lain aku tak berapa nak tengok sangat tapi
cite hantu kat tv3 malam tadi aku tengok
bukan setakat tengok tapi aku memang follow pun cerita tue

tahu cerita ape....?cerita DENDAM SARAKIT
permulaan cerita tue bagi aku oklah kan
tapi biler semalam dah masuk 8 episod aku rasa muak 
kalau korang nak tau selama 8 episod aku ikut cerita nie
selama itulah aku rasa cerita nih takde isi langsung
tiap tiap minggu cerita yang lebih kurang sama

si SARAKIT nie kacau orang tue lah kacau orang nih lah
pastu dahhhh habisssssss tunggu next week pulak
kacau pulak guna taktik yang sama..takde beza...
pastue SARAKIT nih pulak kejap muncul kejap tak
macam bukan cerita hantu....aku yang tengok pun pening
pening sebab jap kat sini jap lagi kat sana
cerita hantu tapi bagi aku membosankan dan takde
scene scene terkejut dan seram bagi aku
so aku tengok selamba takde cover dengan bantal ke ape

tapi tuelah dalam duk bosan dan muak tue
aku nak jugak tahu kesudahan cerita tue camner
yelahkan sebab aku dah ikut dari mula tetiba tak tau ending
cerita tue macam mana mestilah frust kan hahaha
so terpaksalah jugak aku hadap dan tengok
sambil berharap cerita ini akan berakhir hehehhee 

1 comments:

Aty_Fared said...

tak suker layan cerite hantu...walaupon orang kate tak takut...huhu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...