BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, October 30, 2012

:tahap kronik dah nih:

aku rasa mood aku dah macam kelaut
nak ambik gambar buat enty kat belog pon malas
nak blogwalking pon malas
tapi keinginan nak update tue ader hehehe
sebab banyak kot CPUV campaigns duk run kat blog aku ni 

hurm petang petang nak balik masak pun malas
nak kemas rumah lagilah malas
tapi semenya tetap dilaksanakan sebab 
kalau aku tak buat sape lagi lah kan nak buat
nak harap laki aku dier balik keje dah lambat
so mana ader masanya nak buat tue seme
haishhh ape punye perasaan malas lah kan

1 comments:

sweethOneY said...

Hehe samalah kita Mun. Skrg ni Izza dah jarang2 dah masak, asyik malas je T_T

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...