BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 29, 2012

:rasa kasihan pada diri sendiri:

sebenarnya dah lama aku membeli penyangkut tudung nih
seingat aku lah kan waktu shopping raya kat mydin
beli pon atas desakan suami hahaha +______+
dier kata kan senang kalau tudung sangkut kat sini aje

yelah yelah tanpa membantah aku terus beli
pastue dah beli berkurun kot baru nak guna hahaha
 guna pon time tue sebab dah tak tau nak buat keje ape
so tengok tempat tudung tue aku pon rajin rajinkan lah diri

memula masa lipat tudung tue aku rasa macam eh tak cukup nih
kalau tak cukup means aku kenelah pegi membeli lagi


sudahnye lepas lipat n gantung tengok tengok haaaa
cukup cukup je satu penyangkut tue untuk SEMUA tudung aku
nampak sangat tudung aku sikit kan
yelah mana tak sikitnye aku beli time nak raya jeee
tue pon sebab nak match kan dengan baju raya
kalau tak takdelah aku rajin nak beli pon hahahaaa
mana yang buruk buruk tue aku dah buang dah
malas lah aku simpan banyak banyak buat menyemak jeee
 
biler dah tengok cenggini rasa kasihan pada diri sendiri
sebab asyik duk pakai tudung kaler yang sama jeeee
niat nak membeli memang ader sebab nak tambahkan koleksi 
tapi malasnye lah aku nak jenjalan cari tudung semata-mata huhu
kalau dulu time belaja berlambak lambak tudung aku tau
siap boleh sedekah lagi kat mak aku hahhaa sebab banyak sangat
tapi sekarang entah ape pulak aku pikir heh +_______+
sampaikan membeli tudung pon setahun sekali jeeee sobs sobs

1 comments:

aziyana said...

yana pun sangkut tudung mcm ni gak sbb skrg dh xpakai tudung yg ade awning tu..bile tgk cantik pulak

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...