BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, October 19, 2012

:mood malas memasak melanda:

semalam hari malas sedunia sebab aku malas nak masak
yeke mun??? rasanya dah 2 minggu kot ko malas nak masak hahaha

maka untuk dinner aku buat banana roll jer untuk mirza
dan untuk aku dengan laki aku aku buat roti telur bawang


dalam pinggan nie untuk mirza yerp
mudah dan cepat nak disediakan (bagi orang malas macam aku)

papepon memang senang je nak membuat nye tau
uolls sediakan pisang roti, telur n breadcrumb (kalau ade)
gulung pisang kemas-kemas dalam roti 
pastu celup telur ...celup pulak dalam breadcrumb (kalau ader)
n then goreng atas pan dengan sedikit minyak


 ketamakan berlaku hahahah
aku suruh dier gigit dier p masuk seme
pastu mulalah nak kunyah pon susah
 dalam pada susah pon bile aku tanya dier "sedap tak mirza ?"

ini jawab dier


mulut penuh nak jawab jadi dier tunjuk good jelah
 memang good lah sebab dier suka makan buah terutama pisang


kusyuk betul makan ye mirza


cepat je dier makan tau
tahu-tahu dah habis nak basuh tangan hahaha
papepon anak suka mama setuju kan mirza
lepas boleh lah mama buatkan lagi yeeee sayang
 

1 comments:

Fizah said...

sedap sgt ek mirza...penuh mulut..hihi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...