BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, October 19, 2012

:menunggu pengantin yang tak kunjung tiba:

 tetamu dah semakin ramai yang datang
cuaca pulak even nampak macam mendung tapi terik

 silakan silakan hehehe

 dihujung meja buffet kami letak doorgift

tujuannya senang nak bagi
orang datang amik nasi lauk pauk terus dapat doorgift
tak payah le nak melilau ke meja nak bagi doorgift

the girlsssss 

bergambar bersama tukang pegang bunga manggar

cer tengok mirza tu...penat lah tue berlari 

seme menunggu kedatangan rombongan pengantin

bersedia pape yang patut

adik aku col abang aku tanye biler nak sampai nih

lambat okeh diorang sampai +________+
tetamu tetamu seme dah berkumpul nak tengok diorang

sue kawan baik aku time skolah dulu
tue baby comel tue anak dier lah tue
thanks sue sebab sudi datang yeee

ambik berkat dokong baby orang muahahaha

comel okeh baby nih rasa nak gigit gigit jer
bukan aku jer yang geram tau hahaha

member opis datang
thanks korang sebab sudi datang hehehe

to be continue

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...