BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 8, 2012

:mengemas rumah & melayan anak:

assalamualaikum seme +_______+
kejap jer weeyh cuti dua hari kan
tambah-tambah bagi aku yang kene keje hari sabtu 
so memang tak kemana-mana lah aku kan
balik jee keje amik mirza terus lepak kat rumah
mak suh aku makan kat rumah malam tue
tapi malas lah pulak aku nak g sana 
so aku masak jelah siap2 petang tue untuk makan malam

 incik b pulak kene balik kul 8 malam
so aku hokayyy jelahkan nak buat cmner keje dier
pastue dalam kul 8 malam tue laki aku col kata
dier kene siapkan keje tue jugak so mungkin lambat 
sikitlah nak balik rumah kan dan dier cakap
kalau lambat sangat maybe dier stay subang lah
tido rumah bujang dier dulu sebab ahad tue dier keje jugak
aku pon oklah jelah...no hal lah nak duduk berdua dengan mirza
sebab jiran sebelah menyebelah ader pun kat rumah kan
insyaallah takde pape lah yang berlaku hihihi

esoknya hari ahad tue memang tak kemana lah aku
sebab laki aku keje....dah alang-alang tak g mana
aku pun mulalah buat operasi mengemas rumah
hari sabtu tue dah keje so tak sempat nak kemas
maka hari ahad yang ader tue jelah aku kemas kan rumah 

pastue petang tue pulak aku bawa mirza g main playground 
dekat area timur enstek....area rumah aku memang takde
playground so aku pegi area situ jelah
satu sebab orang tak ramai
keduanye sebab playground tue baru
so okaylah kan untuk anak aku nak main main
dah penat main playground aku bawa dier main basikal pulak
tapi aku biar dier main kat area dalam pagar rumah jerp
sebab first kat jalanan kete banyak
keduanya pulak depan rumah aku ader longkang besar
 ketiganya aku senang nak pantau anak aku hehehe

so itu jelah aktiviti mingguan aku
aktiviti mengemas rumah dan melayan anak
best kan sape kata tak best tambahan takde duit yang keluar

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...