BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, October 22, 2012

:akhirnya pengantin muncul jugak:

hahahaha aku sambung lagiii
tapi kali nie gambar pengantin je yerp
hahahaaaa disebabkan pengantin sampai lambat 
so lambatlah jugak aku tepek kat blog nih +_________+
 
berarak masuk ke khemah untuk makan beradap dulu
 
tetiba pengapit hilang

doa dibacakan oleh Ustaz Kamal (kawan mak aku)
 
kurlasss okeh siap ade pelayan lagi...
so takdelah orang orang yang duduk kat situ segan nak amik lauk

dah siap seme makan baru masuk bersanding
dah kenyangkan barulah boleh bersanding dengan happy sekali
 
sesi menepung tawar yang hanya dilakukan oleh belah kami saje

incik b takde, mirza pon tido
so bolehlah eh aku berlagak macam anak dara
 
disebabkan mirza tido so aku dengan incik b
dah  macam pasangan baru lepas kawen

 matiiii lah puji diri sendiri hahahaaaa

 ok done selesai sudah entry berkaitan wedding abang aku

1 comments:

aTy _faRed~ said...

warne baju pengantin cantik..very outstanding...:)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...