BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, August 2, 2012

:spritzer mini water dispenser:

akhirnya
akhirnyaaaaa
akhirnyaaaaaaaaaaa 
aku dapat juga memiliki kau
 
lama giler kot aku nakkan benda nie 
tapi asyik lah duk bertangguh kan......
lastnya haritue lepas keje terus g beli dengan kawan

balik rumah cepat-cepat pasang kat dapur
lepas pasang test seme bagai baru snap gambo
motip??? nak masuk dalam belog le ape lagi kan


kebetulan sangatlah kan mini dispenser nih kaler hijau
sebab kebanyakan peralatan dapur aku kaler hijau
so memang ngam ngam hoooo ler hehehehe

air yang dier bagi free drinking water 9.5 liter
tapi aku guna dulu air mineral yang laki aku beli tue
air mineral tue 5.6 liter tau..so okay lah kan tak besar sangat

setelah beberapa hari menggunakan nya
overall memang menyenangkan keje aku sebab 
aku tak payah nak masak air banyak-banyak untuk di buat minum

aku kan mana lah ade bio aura keee....diamond kee
mak kan tak mampu nak pakai tue seme..mahal kottt
dahle nak membeli nye mahal pastu nak tukar filter pon beratus2
maka solutionnya pakai jerp spritzer mini water dispenser nih 
murah pon murah pastu yang best benda nya ringan saje....

nak beli kat mana eh? kalau berminat uolls boleh beli di petronas
yang terpilih...giant dan juga tesco.... (aku beli di petronas)
harga masa aku beli tue rm35 sekali dengan 9.5liter drinking water

8 comments:

antalya said...

ada je water dispenser yg murah. sy beli harga 2ratus je.sedap rasa air dia manis dan segar je

nanonano said...

aku pun dh lama nk beli, asek trtangguh2 je
sbb jauh kot petronas yg aku nmpak ade jual yg ni, xsemua petronas ade kan?? akan diusahakan jugak dlm ms trdekat, nk bli utk opis je,
hehe

Ann Ilias said...

mun, aku ada je filter (bkn bio-aura) tp still pakai dispenser jugak gara-gara malas nk masak air. kofkofsss.

mun said...

antalya:nie lagi murah yun rm35 hengget jeee hahahaa

mun said...

nanonano;lor ingat mu nak beli untuk guna kat rumah hehehee

mun said...

ann llias: yeke hehehe mun nie sebab malas nak masak air ler nie hahahaa

dilla said...

salam..nak tnye akk bli mini water dispenser ni di petronas mne ye??sy pun ngah duk cri gak ni..hehehe :P

mun said...

dilla:haah kat petronas dik....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...