BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, August 30, 2012

:sederhana takpe janji ader kek:

esok dah 31 hb august....penghujung bulan dah
aku lak dah hujung-hujung baru sibuk nak update 
pasal sambutan birthday aku pada 2hb august haritue hihihi


ekceli takde sambut meriah sangat pon..sebab bulan pose kan


so so jelah sambutan nye kan tapi takpe janji ader kek hehehe
sekali sambut dengan ulangtahun perkahwinan parents aku.
diorangnye ulangtahun 1 hb august pastu
aku dan abang aku nye birthday 2hb august
so sambut sekali laluuuuuuuuuuu terusss senang cerita
ekceli banyak lagi gambonye tapi tak leh nak tayang pulak
sebab mak aku tak pakai tudung plus aku malas nak edit2 kan
so nak senang keje tak payah letak terusssss 
haha tuela sape suruh tak pakai tudung kan...hahahaha

*sambut birthday nie bukanlah aktiviti wajib tapi saje suka2 jerp

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...