BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 15, 2012

:sama je tak bosan ke?:

aku kan sekarang tension tau...
tension dengan anak sendiri hukhukhuk
(uiks dengan anak pon boleh eh) +________+
 yelah..hari hari dier duk mengadap cd cite upin ipin
ekceli aku dan suami jugak yang bersalah dalam hal nih huhuhu

hurm niat aku membeli cd tue sebab nak bagi mirza duduk diam
diam time aku masak kee, mandi keee...solat keee...
memang mirza duduk diam tapi problem nya disini
sepanjangggggg masa mirza duk mengadap cite upin ipin nih
 sudahnya aku nak tengok cite lain pon enggak boleh dong

macam haritue balik jee keje mirza dah suh pasang cd upin ipin
oklah takpe takpe sebab nak berbuka puase kan
lepas tue aku nak tengok berita dier tak bagi aku tutup lagii cd tue
ok fine aku mengalah..sebab pape hal duniawi aku leh bc paper

then aku nak tengok cite aku iaitu keluarga iskandar pon xdapat
aku sedey...sedeyyy sungguh sedeyyyyy hokayyyyy +________+
memang lah kat astro de ulang tayang lagi tapi tak feel lah hahahahaaa
so setakat nie aku belum lagi ader jalan penyelesaiannya hukhuk 
uolls kalau rajin boleh tak tolong bagi jalan penyelesaiannya

4 comments:

sharEna said...

kena keras hati jgn bg dia tengok. mula2 dia akan nangis tp lama2 dia akan faham timing utk dia & kita.

cam naurah kite bg tgk kartun waktu ptg aje lps dia balik taska. malam masa utk ibu tgk kdrama. dia pon mlm2 x mintak dah kartun sbb mmg ibu xkan bagi punye. kena disiplinkan bdk2 ni sbnrnya

now asal mlm kdg kdrama feberet kite xde, dia pulak yg mintak ckp ibu nak tgk citer korea! kuikuiii =P

antalya said...

solutions
1. beli tv baru lg sbijik
2. on kan upin ipin kt laptop

mun said...

sharena:owh kene bertegas lah eik..takpe mun cuba dulu tengok dier ok ke tak hahaaa

mun said...

antalya:beli tv baru tue ok kot...tapi yang laptop tue tak boleeeeehhh sebab nanti kang rosak laptop aiiii

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...