BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 1, 2012

:rumah terbuka:

salam seme nya +______+
2 hari tak update bukan bermaksud aku takde idea
tapi sebab aku malas....tahukan MALAS tue mcmana

hari sabtu lepas aku buat rumah terbuka
uiksss bukan rumah terbuka untuk raya eh
tapi rumah terbuka untuk berbuka pose........
 tapi aku takdelah jemput sesape pon kan
cuma mak pak aku dengan adik beradik je pun

lepas bincang-bincang dengan incik b
maka menu hari tue adelahhhhhhhh..........


menu utama ayam masak merah
  pastu dalca ayam tapi aku letak tulang2 ayam jerp


sayur??? aku ingat nak buat acar timun
tapi sebabkan seme tak suka makan
maka nya aku beli salad hidang sudahhhhh
 air pulak laki aku buat air laici campur dengan laici tin
buah kitaorang beli tembikai sebab sedap makan sejuk2
kuih muih mak aku offer nak buat tapi tetiba 
mak aku datang bawak kuih pasar ramadan hehehe
sebabnya mak aku sakit kepala so takde maknanya nak buat2

 bile datang ramai-ramai nih terasa rumah aku jadi kecik dan sempit
tapi takpelah kan nasib seme yang datang tue family aku je pun
so pandai-pandai leeee korang membawa diri kan hehehehe
 syukur alhamdulillah hasrat incik b nak buat makan2 terlaksana sudah

lauk pauk haritue memang lebih dari cukup tapi xmembazir
sebab aku tapaukan ke mak aku untuk diorang bersahur pulak nanti 

*gambar kat atas tue bukan gambar aku eh
aku pinjam jeee kredit to tuan punye belog......

4 comments:

sharEna said...

kite xde jemput org dtg berbuka..tp asek pegi rumah orang nk berbuka sama2 hehehe..

xpe, raya sok blh dtg rumah yer =P

NURUL JAMIAN said...

sedapnyaaaaaaaaaaaaaaaa hehehe

mun said...

sharena:whoa..insyallah..harapnye kali nie leh le datang rumah kamu

mun said...

nurul:bulan pose nurul seme nampak sedapkan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...