BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, August 13, 2012

:projek bilik permainan mirza:

aku takdelah bersungguh sungguh dalam
mengemas rumah untuk menyambut hari raya
tapi dalam tak bersungguh tue pon macam-macam 
lee nak tukar...macam-macam leee nak beli kan hahaaaa

salah satunya menjadikan bilik kedua bilik mainan mirza
 ekceli masa memula pindah masuk dulu(dalam setahun lepas kot)
aku tempatkan almari baju dan almari solek di bilik ke2 ni
dengan anggapan bilik pertama aka master bedroom tak muat

tapi setelah setahun lebey aku duduk rumah ini
aku decide untuk alihkan kedua almari aku ke bilik pertama
 tapi sebelum alih tue aku try ukur-ukur lee dulu 
ukur-punye ukur tengok muat-muat jerp..yesssss sukaaa


hurmmm part aku menclearkan almari tue dah siap
part incik b pulak adelah nak buka satu satu almari tu
 jenuh jugakle kene bukak satu persatu kan sebab
 almari nie solid wood so tak larat lee kami nak angkatnya punn

dekat sejam jugaklah nak mengalihnyaaaa hahaha
tapi bile dah alih cepat-cepat aku bawa masuk pape yang patut
alih punye alih lastnyaaa jadilah cenggini kannn...bese bese jerp


 playmat tue lama dah aku beli...beli online tak silap aku
sebelum nih de je benda alah tue kat ruang tamu aku
mainan mirza tue banyak dah aku buang
so tinggal jelah yang sikit tue jeee hahahaaaa
lepas-lepas tue membeli bertimbun baliklah huhuhu
 

okeh nie pandangan belah kiri bilik kedua nihh
aku letak drawer baju mirza dengan kedua-dua drawer aku
drawer aku tue aku kosong kan supaya boleh letak barang2 mirza
 (nak beli almari baju baru takde bajet lagiii so itu jeee solution nya)

pampers yang uolls nampak tue aku tak simpan dalam 
drawer lagi..lepas simpan tue seme kosong lah atas drawer tue
 

playpen nih pulak niat asal aku nak simpan jerp
tapi pikir2 balik baik aku biar jee cmnie kan
sebab aku boleh letak tilam n toto mirza dalam tue
so dari tempat tido budak jadilah kepada tempat simpan barang

hiasan memang aku takde idea nak hias macamane lagi tapi kan
 bilik nih takde tingkap so aku rasa senang kot nak menghiasnya hihihi


okeh akhir sekali tataplah gambar anak bujang aku yang xcited nih

8 comments:

antalya said...

tu dia duta drypes

nanonano said...

bestnye, aku nk kemas blk sdiri pun xde ms, hahahaha

deena awanis said...

hehe..i dah lama dah cita2 nak deco bilik my son, tapi sudahnya, sekadar ape yg ada jer lah.takde deco beria pun..

mun said...

antalya:hahhaaaa......setia okeh dengan drypers

mun said...

nanonano:takpelah na ko duk sibuk dengan projek baking....mun nie takde benda nak disibukkan so mengemas rumaah jelah

mun said...

deena:hehehe mun pon takde deco beria sangat.....lagipun rumah sewa kan

Fizah said...

gigih emak mengemas ni :)

thenunu said...

salam perkenalan,
dulu kat bilik anak anak nunu pun ada almari plastik warna biru.Sekarang dah rosak.Duk sibuk anaknye tolak tarik..hihihihi

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...