BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, August 8, 2012

:perut orang kampung:

hari ahad lepas, lepas jee incik b balik keje
kami keluar mencari barang-barang raya di Giant
penuh ya amat manusia kat giant tuh
berpusing-pusing jugaklah kami mencari parking
lastnya dapat jugak parking kat depan reject shop tue

dah jalan cari barang seme dalam kul 6 gitu
kami round cari tempat nak berbuka pose
plan nak makan kat chicken rice shop tapi full house
kat resrtoran q-thai pon dah fully booked
seme nye dah fully booked kecuali Burger King n A&W

nak tak nak kami pilih jelah A&W sebab dier de nasi
 masa kami sampai situ pon budak cashier tue cakap
dah 50% ader orang booked..fuhhh lega nsib 50%
kalau fully booked jugak merasalah bukak pose makan burger jerp


haaa uolls tengok mirza...kite nak tangkap gambar dier
dier pun buat sibuk nak tangkap gambar kite 


memang nak makan nasi...al maklumlah kan perut orang kampung
tapi nasinya rasa so so je tau sedih betul dahle ayam kecikkkkkk jerp
lepas kuar restoran A&W nih terus aku bisik kat incik b kata aku lapo lagiiii
nuget tue dah tinggal sikit sebab mirza dah makan dulu....

haaa tengok nak tangkap gambar dier pon susah tau

last but not least incik b lah kan.....

lepas makan takde pikir nak p mana dah
cepat-cepat balik rumah sebab nak solat maghrib

6 comments:

antalya said...

kalo mkn kt A&W tak kan sah kalo tak order floot

NURUL JAMIAN said...

Lama tak makan kat A&W

nanonano said...

Adehh a&w neh aku mmg xmsuk sgt sbb xde ape yg best selain air dia je,huhu

mun said...

antalya:sedap kan yun

mun said...

nurul:mun pon lama dah tak makan hahhaaaa

mun said...

nanonano:ye kot na aku rasa pun gitu gak

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...