BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 14, 2012

:persiapan raya aku sekeluarga:

lagi 5 hari lagi dah nak raya
so macamana persiapan raya uolls seme
aku boleh dikatakan 80% dah complete
tapi aku tahun nie ala kadar jerp takde lah beria seme nak tukar

baju raya untuk hari raya pertama dah beli sebelum pose lagi
incik b dengan mirza siap sampin dan songkok okayyy
tema ape..hahaa....takleh cakap nanti uolls tengokle sendri ye


tahun nie aku tengok seme duk gile kat baju jovian lah
rizalman lah....tapi aku tak mengila langsung sebab its not my taste 
lagipun aku dah pegi tengok baju nye...materialnya alahai sedeh 
aku nak kaborkan kat korang tau...tak caya g tengok sendiri

baju raya untuk hari kedua sampai hari ketujuh 
aku pakai jelah mana yang ader kan hehehe
lagipun baju tahun lepas elok lagiiii dalam almari tue

tudung raya pulak ingat tahun nie nak pakai pattern baru
tapi bile belek punye belek bawal pattern baru tue kainnya agak keras
aku nih dah leee suka pakai bawal no.1 so kalau keras sikit tue 
memang terus leee aku reject hahahaha +____+
so aku beli jelah yang sedap mata memandang
dan sedap tangan aku memegangnyaaaaaa

baju casual mirza pon aku dah selamat membeli
tapi takdelah banyak sangat 6 pasang je kot
sebab baju jalan2 yang ader pon dok elok lagiii
lagipun bulan baik nih tak baik membazir sangatkan
lagipunn budak cepat nau membesar so elakkan beli banyak2

kasut raya mirza aku tak beli pon sebab kasut yang ader elok lagi
just haritue aku beli sandal raya jerp untuk mirza kat bata 
brand budak2 tue bubblegummers heheheee

kasut raya aku memang tak beli sebab kasut primavera 
yang ader tue elok lagiiii...just nak cari sandal jerp

kasut raya incik b lagi lee tak payah nak membeli
sebab laki haku nie banyak nau kasutnyeeeee so pakai jelah ye

duit raya dah selamat tukar cuma belum masuk sampul lagi

kuih raya ader 3 jenis jerp beli kat kawan lama..
dan aku rasa cukuplah 3 jenis tue je hihihi

kepek raya ader 4 jenis ingat nak tambah lagi 2-3 jenis lah
sebab aku suka makan kepek raya berbanding kuih raya

ape lagi eh..... tetiba aku dah lupa
aku rasa itu je kot hahahaaaaa
kan aku dah cakap persiapan raya aku so so jeee
takdelah meriah bagai sampai berpasang pasang kan 
so uolls punye persiapan raya macam-mana????

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

sama. dah tgk material contoh yg rizalman punya tak berkenan sebab tak suka jenis kain tu

mun said...

nurul:haah tak besh kan nurul..takpelah pakai jelah baju raya rekaan adik sendiri

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...