BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, August 3, 2012

:janji comelllsss:

assalamualaikum +____+
salam jumaat dan salam 14 ramadan jugak
sekejap je eh dah 14 ramadan eh
birthday aku pulak kene time bulan pose hehehe

eh cakap pasal birthday kan pagi tadi aku
dapat kad birthday mengejut tau
nak tengok???boleh boleh tengok kat bawah tue


 acane kad birthday aku comel tak???
very the budak-budak kan tapi ader aku kesah janji comel
sebab aku suka benda-benda comellllssss nih

papepon thanks lee pada kawan-kawan aku
yang bersusah payah berhempas pulas nak buat kad nih
at least nanti bile kite dah tak bersama-sama lagi
aku ader kad dan hadiah-hadiah yang korang bagi kat aku
tue seme kenangan manis kite bersama-sama

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...