BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, August 14, 2012

:iftar di Marhaban Bikum Nilai:

assalamualaikum seme +______+
haritue kan adik beradik aku plan nak berbuka pose
di marhaban bikum nilai secara beramai-ramai
ramai means seme wajib ada tau hukhuk
 so aku occay jerp tapi incik b ler keje hahahaaa
tapi takpe demi menjaga hati keluarga mentua ecehhh
terutama mak abah, incik b join jugak lah kan


we are in the blueee theme
 adoinyeeeepunnn susah benor nak snap gambar mirza tau


adik aku order set so senang...ekceli ader dua dulang okeh....
satu dulang untuk 5 orang makan means semenya untuk 10 orang
dier order set kambing dengan set ayam sekali.....


 nie okay tapi tak pandang camera
konon-konon candid ler tuuu...mencik mak
 

baju hitam tue abang aku...sebelah nya tunang abang aku
baju biru tue pulak adik bongsu aku...
adik tengah-tengah takde pulak gambonyeeee
okeh mun perlu ke bagitau hahahaha....


seme duk sibuk snap gambo makanan...teruja ler tuuu
nasib adik aku booked awal-awal tau hehehe
kalau tak memang tak merasalah nak makan kat sini


bapak aku pon spesis macam mirza jugak
kite nak snap gambo dier..dier lak sibuk nak snap gambo orang


lagi sekali snap ingatkan okay
tapi hampeh jugak aku dapat huhuhuhu takpelah 

overall aku bagi rates dier 8/10 lah....
food cepat sampai tapi uolls kene booked n order dulu tau
tempat bersih...siap de ruang solat kat bahagian atas
makanan memang okay sangat lah especially nasi dier
aku makan nasi dier begitu begitu saje pon sedap tau hahahaa 

*oppsss lupa pulak...total makan kat sini rm130 (adik aku sponsor)
aku rasa murah dan berbaloi okeh...sebab set lengkapnya seme ader

2 comments:

sharEna said...

erkk..kite x kena tekak pulak nasi arab kt sini sbb rasa kemelayuan kihkihh..baek mkn kt Az Zahra lepas esso tu. mmg orang arab yg masak. powerrrrrrr huhuhu

antalya said...

teringin pulak nk mkn nasik arab

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...