BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 16, 2012

:eh sentap pulak dah:

hari sabtu baru nie aku attend kenduri kawen 
lepas tue terus gerak p nilai square cari baju raya
dan jugak baju baju nak kenduri bulan 9 nie nanti
dah settle seme gerak terus ke kedai perabot wira

tengah usha usha perabot tetiba aku dengar tokey tue
bersuara..."eh adik janganlah stunt2 macam nie"
actually budak tue memang tengah stunt pon atas tilam
dahle tue siap berkasut bagai...2-3 orang jugakle
habisss lah tilam sofa owner kedai tue kan
kalau sekali dua tiga budak lanyak
kalau sehari ader dalam 20 orang lama2 lunyai tilam tue

yang mak paknye ader tapi tak pulak marah si anak2 tue
sekali hambekkkk ko kene marah dengan owner kedai tu

hurm biler dah kene marah...family tue terus keluar
sambil muka laki bini masam mencuka...minta maaf pon tidak

pengajarannya di sini...awasi kelakuan anak-anak kite
kat rumah ko boleh le anak nak stunt bagai kan
tapi kat tempat orang tolong lah ajar anak tue behave sikit

4 comments:

nanonano said...

huhuhu aku bru ni msuk kdai prabot pun dkung xlepas mika, xbrani la
risau kes2 cmni la, ahha

sharEna said...

mmg salah mak bapak sbb x tegur anak. ntah pape. pastu anak nakal susah hati pulak. cehh!

mun said...

nanonano:mun haritue mun dukung mirza walaupun tak larat nak dukung dier tapi terpkasa lah kan

mun said...

sharena:betul3x mun nie selalu jek marah mirza...satu baris taman leh dengar suara mun..sebab ape tau sebab pendidikan anak anak nie bermula dari rumah...dari kecik kecik cmnie lah nak ajar anak kite behave

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...