BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, May 10, 2012

:perancangan hidup aku:

assalammualaikum seme +_______+
harinie bosan sebab berukband tak bawa
pastu pulak tenet opis serverdown.....

nasib baik kawan bagi pinjam broadband dier
kalau tak..tak tenteram hidup nie sebab tak buka blog
nampak sangattttt kan aku dengan belog tak leh dipisahkan

ekceli aku takde bahan sangat nak update ape harinie
just nak membebel jeee..tapi nak bebel ape pon aku tak tau

hurm pejam celik pejam celik tetiba dah masuk bulan 5
sekejap je nanti dah nak masuk bulan 6 (my 3rd wed anniversary)
sekejap je kan aku rasa setengah tahun 2012 berlalu
ape aku dah buat dan capai eh sepanjang setengah tahun tuee
aku pon tak pasti. ini kene check diari semula....+____+

lepas je bulan 6 dah nak puasa..pastu beraya
pastu aku akan sibuk tolong mak aku menguruskan
majlis perkahwinan abang kembar aku
dan tetiba dah nak masuk bulan 10.....wahhhh

budak nie pun dah boleh harap...boleh lah bagi adik nanti

sekejap je kot dah sampai penghujung 2012
tahun depan aku akan meninggalkan siri 20an aku &
bermula lah siri baru..aku harap dengan bermula siri baru
aku dapat meningkatkan kerjaya aku..hidup aku & keluarga aku
insyaallah amin......ok bai cau dulu nak p masuk discussion

2 comments:

antalya said...

anniversary ktowang 31mei nih hehehe

Reena said...

Memang kena cepat-cepat tambah bilangan ahli keluarga ni. Nanti dah 30++ tak larat sangat nak bawah perut tau dear :) (mengikut kata bebudak opis)

Macam kita alhamdulilah, umur 29 dah cukup forum 3 orang. hehehe.... Lepas tu nak relaks jaga dorang je :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...