BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, May 21, 2012

:misteri sakit kepala aku:

kenapalah tetiba sakit kepala datang menyerang nie
aku rasa dah seminggu kot aku tak sakit pala
tetiba harinie sakit pulak kepala nih
tak larat dah nak menelan activefast dengan uphamol nih

haritue p check kat klinik panel area enstek tue
doctor cakap takde pape pon seme nya ok jee
pastue selang 2 hari aku g pulak klinik panel kat opis aku nih
sama jugak jawapan yang aku dapat..takde pape pon

hurm...kalau takde pape nape pulak kepala aku sakit eh
tetiba macam misteri pulak kan sebab seme nye ok saje
nak kata tak cukup rehat...aku rasa ok je kotttt hahaa
sebab mirza bukan budak kecik lagi kene bangun malam seme 
 bertambah pulak pening kepala aku nih memikirkan sebabnya 

*penin pala nie jugaklah penyebab aku kurang update blog...huhuhu

3 comments:

nanonano said...

sesuatu,
dlu ena pun cmni, sakit kepala sokmo
tup2 sbb drh tggi

Tengku Fauziana said...

mun same dgn ana..sejak dua menjak ni asyik sakit kepala..tp xde la teruk sngt smpai xleh bangun or buat keje k..masih boleh d kawal..tp heran gak..dulu xde mcm ni..risau pn de..

Reena said...

Better buat check-up dekat hospital kot Mun, risau je baca tau. Member opis pun ada yang macam gini, last-last doktor hantar untuk CT scan. Alhamdulilah nasib baik member kita takde apa-apa penyakit berbahaya.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...