BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, May 18, 2012

:lunch box company:

semalam keluar arahan dari pihak atasaan
tak boleh ader pirates software dalam pc company
so semalam seme staff duk sibuk membuang leeee hehehee

maka harinie gambo aku akan takde watermark lah eik....

 selain dari berite tue, semalam aku dapat lunch box company
dan majalah sports and recreation club...+________+

inilah untungnya menjadi ahli kelab sukan company
tiap-tiap tahun dapat barang......sebelum sebelum nie 
aku dapat payung, t'shirt, thermos flask.....dan terbaru lunch box

ekceli kalau korang nak tahu aku nie nama jerppp
jadi ahli kelab sukan tapi pape sukan pon aku tak join...
hahahahaha....kira macam aku nie ahli tidur lah yerppppp

*kaler lunch box tue kurang menarik kannn

5 comments:

Kancilbiru said...

wow bestnya, ok la dapat free walaupun kaler dia kurang menyerlah..hehe...

sharEna said...

suke lunch box tu hehe

nanonano said...

kaki bangku ler tuu, ekekekkee

antalya said...

agak2 brp ringgit lah dorang tempah ni yer

Reena said...

Wahh... bestnya, at least jadi ahli tido pun boleh dapat free gift. Kita ni nama jugak ahli, ahli tido jugaklah... tapi tak pernah dapat gift. Dapat magazine ado. Huhuhu...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...