BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, May 15, 2012

:exam PTD punye cerita:

semalam bz dari pagi sampai lah ke petang
hari nie pon sama....so pagi-pagi nie aku curi masa
dulu sebelum aku kene masuk bilik meeting

12 May baru-baru nie kan aku ade bagitau korang
masa aku taip entry tue kan
aku pon tak pasti nak pegi ke tidak

pikir punya pikir...last last aku pegi jugak
 aku kene kat sek men keb mantin....
dekat jeee dalam 30 min jerp dari rumah aku
kenapa situ.....sebab aku pilih area negeri sembilan

 nie paper pertama....pengetahuan am
cuak memang cuak tau sebab aku dah lama tak sit exam

 nie diorang seme duk collect paper pertama tadi
 fuhhhh soalan takde susah sangat tapi banyak yang tak tahu huhu

 nie pulak paper kedua ....mathematic 
ekceli soalan takde susah mana tapi kalkulator tak leh guna so
jadilah susah kan sebab kene kira manual...masa pon sikit je diberi

lepas tue paper ketiga pengertian dan kefahaman esei
tak susah sangat..just tandakan jerp jawapan nya

paper keempat pulak esei bahasa melayu...
part nie aku main taram jerp sebab lama kot tak buat esei

paper last pulak esei bahasa inggeris....
jangan tanya aku mcm mana sebab aku taram jugak
dan paper last nie habis 3:45 ptg tau...

bayangkan aku dari pagi sampai ke petang duduk sana
fuh penattttt gile aku hari tue..bukan penat ape
penat memerah otak...hahahaa...

aku tak berharap sangatlah kan...cuma
manalah tahu tetiba kali nie nasib menyebelahi aku kan hihi

6 comments:

sharEna said...

pegi jugak yer mun? hehehe...kite mcm da malas nk masok gomen. klu bdn berkanun tu okay la sbb xyah go through spa nie. spa leceh sket hehehe

Jai Montana said...

waw..exam PTD..good luck ;-)

nanonano said...

isnyaAllah,
adenye rezeki adik mirza tu..
ehh??? tetibe ..hahahhaha

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

gud luck sis...

NURUL JAMIAN said...

InsyaAllah ada rezeki Mun nanti

Reena said...

Uikss... boleh bawak hp masuk exam eh Mun? Hehehe...

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...