BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, May 25, 2012

:best kot kalau hari-hari macam nie:

semalam balik terus masuk dapur nak masak sekali tengok


 jeng jeng jeng semenya dah siap terhidang tau
wahhhh best kot kalau hari hari macam nie
terus hilang segala sakit pinggang aku hah *tetiba*

semalam incik b mc sebab ader appointment dengan doc gg
so aku tak budget lah laki aku akan masak kan hehehe
sekali tengok dier masak daaaaa..banyak pulak tue lauknya
walaupun simple...tapi syukur alhamdulillah kan
ader orang tolong masakkan untuk aku dan mirza hihihi

so sebagai membalas budi laki aku yang rajin tue
aku telah memakan nasi sampai tambah 2 kali
maka dengan itu musnah harapan diet aku...kelaut lah jadinya

5 comments:

Kancilbiru said...

wahh rajinnya husband..

takpa, bukan selalu nak makan husband masak kan, jadi kena tambah le nasi hehehe

antalya said...

pandai hubby mun masak ye. ehh diet apa nye lg mun oii.dh kuwos sesangat dh tu.kalo kata nk gain weight sy percaya lah

aziyana said...

wah heavennye rase...bertuah mun..harus la hilang sakit gini gaya :)

nanonano said...

bertuahnye,
aku mampu brangan je ah gtu, huhuhu

rDnA said...

Waaaa syoknye..bertuah sungguh siap masak then hidangkan lg..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...