BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, May 31, 2012

:bertukarrrrrrrr:

asssalamualaikum seme +________+
papepon harinie sudah khamis..pastu jumaat
pastu sabtu.....phew phew tak sabar nak p kenduri zura
mahu tengok zura kawen.....mesti lawaaaaaaaaa kan

haritue masa pegi cameron highlands aderlah
aku borong set set strawberry nak letak dalam kete
 bile dah letak lupa pulak nak kepochi kat belog hahaha

so memandangkan harinie tak tau nak kepochi ape
makanya mehla aku cherite sikit tentang set strawberry tu 

set asal kete aku adelah theme cj7 dibeli oleh incik b 
masa memula aku beli kete tue (as a gift kot)

  
aku pakai set tue sampailah awal tahun nie hihihi
nak tukar sayanglah pulak kan..
benda elok sebab aku duk cuci selalu

lastnya masa pegi cameron highlands haritue
tetiba tengok set strawberry yang murah..(kat pasar malam)
biler murah mulalah aku buat TERbeli kan hehehee
maka inilah hasilnya bile bertukar tema

  
dari cj7 berdiri....ke strawberry berdiri hahahhaa
perasaan masa bawa kete haritue besttttt
sebab baru rasa macam munlovestrawberry hahahaha 
okbai....bosan-bosan aku update lagi eh hehehe 

2 comments:

Tengku Fauziana said...

teringin nk g cameron lg...tp ni ct sek mang tak arr...nti jem n padat kt atas tu..

antalya said...

kalo nampak keta org ada aksesori strawberry mmg leh agak sure org tu beli kt cameron hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...