BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, January 18, 2012

:membazir amalan syaitonnirojim:


hyep seme....harinie sudah hari rabu
tak sabar nak cuti..hehehe
aku keseronokan macam aku pulak yang beraya

selalu kalau takde benda nak makan
lapo-lapo aku akan goreng nugget atau fries
tapi kalau selalu sangat boleh bosan kot
maka haritue aku try ler beli hashbrown dingin beku

balik rumah goreng..pastue makan cicah sos n mayonis
perasaan aku pabila makan hashbrown nie???
hurm sangat mendukacitakan sebab aku ingat ianya sesedap
hashbrown mcDonald tapi sangkaan aku meleset
 hashbrown mcD berpuluh kali ganda sedaaaaaaaaaaap okeh

takpelah walaubagaimanapung aku makan jugak
rezeki jangan membazir....membazir adalah amalan syaitonnirojim
lagipun sian makanan tue....menangis tau die kalau kite buang gitu saja

4 comments:

antalya said...

sama la mun. yun pon tertipu jugak.punya la semangat membeli hashbrown frozen.then membayangkan rasanya sama mcm mcD punya.sekali hampehhh.keciwa sungguh

nanonano said...

eh yg na biase beli sedap, brand ape yer, lupe dah,
kotak hijau kt luar, beli kat giant,
sbijik cm mekdi ke sedap lg dr mekdi punye tu,serius,
na pernah bt entry psl hashbrown tu hr tu kt blog

NaNaRuZaNa said...

brand simplot rase cam sedap gak mun....

J u l i a 。.゜✿ said...

maybe mun beli hashbrown yang plain kot ? hashbrown sedap siap ada seasoning bagai ju selalu beli kat giant.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...