BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, January 5, 2012

:memang membuahkan hasil yang lumayan:

eh aku lupa lah yang aku ader hutang entry dengan korang
so alang-alang sudah ada broadband aku bayar jelah eik
uolls ingat tak pasal kes aku pening pala haritue
kalau tak ingat boleh click kat link atas tue eik
 dulu pening kepala okeh sekarang sudah tak pening lagi :)

sebab sekarang nie mirza sudah ada selera makan
 ape jeeee di sumbat pasti dier makan
makan laju..susu pon laju....tapi kene
gak jaga-jaga takut kang TEROBES pulak anak aku tue

syukur alhamdulillah usaha aku membuahkan hasil
sape tak risau kan kalau anak susah nak makan
kang kurus keding jeeee macam budak tak cukup zat
takmo ahh aku di persalahkan padahal anak tu yang memilih

so pada sesiapa yang sedang mencari vitamin untuk 
meningkatkan selera makan anak, aku suggest kat 
korang seme cubalah appeton multivitamin with lysine
 aku dah cuba syukur alhamdulillah memang membuahkan hasil

*entry nie bukan nak menujuk apetah lagi mendabik dada
tapi aku hanya berkongsi pengalaman aku....

2 comments:

ღnFashyaღ said...

Penah bagi kat Husna tapi dia refuse. Rasa dia masam kan. Husna tak suka kot... Abes dia luah semua.. Sedih mak

afni+hafiz=dani said...

nak try jugak la. dani da start tak nak makan skang.adoyai

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...