BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, January 13, 2012

:earning setakat ini rm14134

itulah hasilnya selama setahun lebey berblogging
syukur alhamdullilah kan kan
tak sangka dalam malas-malas po dapat banyak gitu
kalau rajin dapat banyak mane entah +_____+
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
hahahahah yelah tue akn
berangan..berangan..berangan......
boleh berangan jelahkan +________+
sebab aku bukan dapat sebanyak tue pon
hehehe saje aku buang titik bagi gempak sikit

hakikatnya earnings aku setakat nie RM141.34 ajeeee
aku bukanlah blogger otai okeh yang buleh dapat banyak tue
dapat sebanyak nie pon syukur alhamdulillah..
tak cash out lagi tau..aku saje peram bagi banyak sikit
hurm entah bile lah aku nak dapat banyak sikit tue..hehehe
 so sekarang aku sedang belajar nak naikkan traffic dan earnings aku

*nape aku lama dah tak dapat BE eik

4 comments:

sharEna said...

ok la tue mun. at least dah boleh cash out kan? =)

rDnA said...

Klu la betul sbb belas ribu tu bestnyeeee..tp ratus tu pun dah ok la tu.better than non

Hannah Johary said...

Bestnya! I punya baru 30 ringgit lebih sikit kot. Dah setahun juga ni. Huhu.

eyndayusoff said...

Banyak jugak tu dari takde langsung kan... ;-)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...