BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, January 20, 2012

:bagi penampar nak tak???:

petang jumaat yang membosankan huh
bilelah nak berlalu hari jumaat nie
tak sabar nak pegi bercuti-cuti okeh +________+
mood keje tarak....so janganlah nak suruh aku buat keje
keje yang ader pon tak siap-siap lagi,....mood owh mood
uniques visitors pon kurang harinie +________+
sebab ape kurang eh???sebab aku tak update blog kot

aku memang nak update belog tau tapi aku  takde mood
bile mood takde maka idea tue kurang le sikit kan

tengok gambar kat bawah nie jap
v
v
v
v

sian aku kasut koyak pon still lagi pakai pegi keje
oittt mun bagi penampar nak tak????
mengada-ngada lah, kau tue yang tak nak beli
heheh ye ye aku mengaku aku yang tak nak beli
bukan tak nak cuma bile ader yang berkenan takde saiz aku
yang aku tak berkenan berlambak pulak saiz aku...
lagipun kan..kasut nie lembutttt je tau sebab tue aku pakai lagi

siryes aku bukan memilih....tapi pilih gaklah hahah
sebab kalau tak cantik, tak berkenan rasa pakai pon tak best tau
lagipun saiz aku saiz standard tau....saiz 7..
hah ramai je kot yang pakai kasut saiz standard nie
sebab tue bile ader yang lawa, yang cantik, yang cun saiz 7 habeeessss

takpelah...lepas nie nekad nak mencari jugak kasut baru
ekceli kasut nie nak pakai p keje jee so taknak le cari mahal-mahal
kasut mahal pon aku ader satu je kot...kasut clarks pemberian incik b

*taste aku nie bestttttttt  sangat kot sampai ader gak la yang TIRU aku 

2 comments:

aziyana said...

hahhahaha luahan perasaan ye..kalakar la mun ni..eh nk bg baju ape ni mun kt husna? sorry tak perasan entry..nnt yana bg alamat

mun said...

aziyana:hehehe...ala yana p lah tengok entry tu..baru tau...nak alamat eh..sebab nak anta sekali dengan yun dan nurul....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...