BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, December 9, 2011

:tak suka tau:

hye semua +____+
hari jumaat yang blues, bagi aku lah kan....sebabnya esok kene keje..baru je nak hepy hepy sebab dapat cuti 3 hari..tahu tahu tak bley plak.kami kene keje sebab nak kene ganti sabtu lepas yang mana sepatutnya keje tapi tak dapat nak keje sebab power shutdown kat wisma lion ni...arghh tak suka, tak suka tau... huh tak suka pun kene gak gagah datang keje..kuli lah katakan

* nape ramai yang tak update blog eik..aku sudahle bosan nie....mengharap ader yang update,leh baca isi kebosanan nie...

2 comments:

nanonano said...

hahaa na slh sorg yg malas updet blog tu eh :p
btw mun, baju dh amek kt poslaju smlm
dpt kaler ijau, hehehe tenxs beb, tenxs gak kt mirza sbb bg baju kt mika hehehe

sharEna said...

kite baru soh adik ambekkan hari nie. hrp dia x lupe huhuh. nti bg naurah pakai amek gambo tepek dlm blog k =D

kite dh update blog lagi wuwuww

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...