BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, December 28, 2011

:super duper gojes:


tiap-tiap hari asyik duk jamu mata dengan decoration lawa2 boleh bikin aku rasa happy.aku ni nak deco rumah tak reti sangat maka jamu mata jelah ye.tengok rumah orang yang gojes... yang super gojes... dan yang super duper gojes...aku suka decorations macam dalam gambar tue...tak sarat sangat..pastu dier guna perabot moden(aku pun suka perabot moden) dan dinding tumpu lak die guna kaler tanah,memang cantik dan nampak seri nya bile dier gantung frame bingkai putih...hurmmm kadang-kadang terpikir jugak aku, kan best kalau tetiba bangun pagi tengok rumah aku dah jadi super duper gojes.. Haaa mau aku cuti seminggu berehat kat rumah...tapi kan takkan terjadi kot unless ada rizalman atau eric leong yang datang buat decorations free kat rumah aku...memang lompat bintang r aku kat situ jugak.. Kadang2 bosan gak bangun pagi tengok deco yang sama..huh tapi dalam bosan 2 tetap gak aku bersyukur punya rumah untuk berteduh walaupun tak sebesar banglo janji hati aku gembira....

3 comments:

antalya said...

sama la suka tgk deco umah yg cecantik.aritu tgk kt blog filanie tuh mak aihhhh cun giler laki dia wat utk customer dorang.kita ni kalo ada duit byk, apa pon bleh wat kan.alangkah bestnya.berangan skejap

nanonano said...

hamboihhh brangan nak yg bes2 saje hehehe,
na klu tgk astana tu slalu la telan air liur, tp xmampu nk brangan sbb sedar dgn kemampuan diri, kehkeh :p

aziyana said...

putih..i like :)

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...