BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, December 28, 2011

:penyelamat aku:

cer uolls tengok gambo kat atas tu yang tak berapa nak clear tue...(alasan- henpon cikai padahal tangan ketar +__+...) uolls seme nampak tak 'benda' kaler purple 2? hahaha itulah penyelamat aku dikala aku mengalami sakit pinggang akibat terlampau lama sangat duduk...asyik duk duduk jeee aku rasa punggung aku pon dah makin lebar tau tak....perut pon makin membuncit..mana tak buncit..kejenya mengunyah jeee sepanjang masa..kalau tak mengunyah nanti kang mengantuk pulak...haa bile mengantuk lagi berat jadi nya...hah sudah..jauh betul aku merapu eh...

back to the topic aku rasa ramai jek yang letak bantal macam aku nie kan..tapi perempuan jelah kot yang selalu buat pun kalau laki setakat nie aku tak penah jumpa lagi lah....tapi kalau ada meh bagitau aku eh..hehehehe sekian update merapu dari aku di petang yang dingin ini..terima kasih daun keladi nanti mai lah baca belog aku lagi...daaaaaa

*nape blog lain sunyi jeee nie..takde update sangat...ke mood blogging uolls seme dah kelaut atau semenya nak tunggu tahun baru nie....

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...