BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, December 29, 2011

:mahal tak kena tempat:

lunch aku harini..eh bukan aku jer taw makan ni. kawan-kawan aku pun makan bihun tomyam gak...seme dah bosan makan nasi..bosan duk ngadap lauk yang sama je tiap2 hari.... nak kuar makan kat luar malas pastue leceh sebab nak kene isi form exit pass...last2 mengadap jelah kafeteria yang ado ni....yang mahal xkena tempat padahal banting je pun..kalau kat klcc ke takpe r lagi kan..huhuhuhu

*ada ke nak beli topup die charge lima puluh sen..

2 comments:

Kancilbiru said...

pegi report la kalau dia caj topup 50 sen...

mmg cekik darah tu.

sharEna said...

mahal benar banting? cehhh!

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...