BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, December 7, 2011

:atas permintaan sang suami:

semalam balik rumah bukak peti ais ingat nak keluarkan ikan ke,ayam ke nak masak,sekali tengok stock da habis daaaa.....

hurmmm lupa pulak aku nak g beli.selalu beli time hari minggu tapi haritu duk bz je maka takdelah nak membeli...nak kuar beli malas,lastnya masak la ape je yang ada...ape je ada eik hahaha

dapat lah nasi goreng lada hitam kacang buncis dan kebetulan pulak incik b request soh masak tu..

katanya die suka dan nasi tu sedap...aauw kembang jap aku padahal masak simple je..main campak campak je semua.. tahu-tahu da siap...

*bukan incik b je suka tau mirza pun suka..sampai dah habis pon duk mintak lagi nasi nasi...

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...