BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, December 30, 2011

:apa aku nak buat ni:

power shutdown kt opis ni.aircond jap ada jap takda..pc pun jap on jap off...tapi kami2 ni still lagi kene datang keje...sudahlah nak masuk tahun baru..mood keje pulak takda....tapi kene gak mai opis... dari tadi duk potpet potpet dengan member ingatkan dah nak lunch....tapi rupa-rupanya baru pukul 10..haish bosan bosan....dalam pala otak ni pulak duk pikir aktiviti ape lah aku nak buat selama 3hari bercuti ni nanti..hah yang aku ni taip panjang panjang duk merapu jelah..sebelum aku merapu lagi panjang baik aku stop kat sini je..

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...