BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, November 5, 2011

:selamat hari raya aidil adha:

sedar tak sedar esok dah raya haji kan
uolls balik raya mana….aku tak balik
raya kat sini jeeee sebab laki ku kene keje huk huk

lagipun raya haji jeeee….cuti pon dua hari…
sebab hari nie kami laki bini keje…normal
sempena raya haji nie aku sajee jek nak tempek
peel anak aku time pegi raya rumah orang 

DSCF1835
tengah mengodek beg camera

DSCF1829
berlari-lari anak….

DSCF1830 
tengah berebut casing camera

DSCF1834
akhirnya dapat jugak ke dia

DSCF1837
dengar lagu menari pulak 

DSCF1838
lap air liur….meleleh lagiii air liur mirza nih

DSCF1842
hah suka betul buat mimik muka angry bird

DSCF1847
time nak balik…apesal muka macam tak puas hati je nih

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...