BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, November 16, 2011

:nasib ada 3 design je:

hyep uolls ingat lagi tak entry bertajuk

ekceli aku sudah dapatkan kesemuanya
tamak kan aku nie??eh takde lah tamak sangat hehehe
cuma aku rasa t'shirt tue best...design pon cantik
kain pon sedap....dan besar..leh mirza pakai lama


okeh pada sesape belum dapatkannya..cepat tao
nasib ader 3 design jek..kalau sepuluh...
sepuluh jugak aku rembat...wakakakaa

10 comments:

sharEna said...

yg ini pek kecik sket kan mun? cam x berbaloi beli pek kecik2 nie..tu psl x beli. kalo pek beso dah lama rembat gak hehe

NURUL JAMIAN said...

kat mana beli mun

nanonano said...

buat ape byk2 mirza? bg la mika selai :p

Tengku Fauziana said...

ana de baca dulu kt mun nye..
pastu baru2 ni baru dapat...de gak buat n3 sal free gift ni..
tp tak dapat color hijau tu lg..
ha,kain dia soft sangat..sejuk je bila pakai...

http://tengkuputeraputeri.blogspot.com/2011/11/tshirt-free_08.html

aziyana said...

awat kt kontan xdop pon..huuhuhhu xaci

mun said...

sharena:eh tak lah ena...nie pek beso...mun beli saiz M...84 pack nye.....hehehe

mun said...

nurul jamian: kat pasaraya area rumah mun nurul....tempat lain mun tak tao leee ader ke tak

mun said...

nanonano:eh na nak ke?????nanti kalau de g mun beli..mun bagi mika selai eik..nak kaler ape....hehehe

mun said...

tengku fauziana:haah bestkan ana.....tue yang rembat..sbb kain die material elok

mun said...

aziyana:kat cnie pon tak bnyk jual yana..kat giant takde....hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...