BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Saturday, November 26, 2011

:mama update blog mirza baca buku:

Hari minggu bosan2 aku gla lepak rumah mak.rumah mak meriah sikit.ada sepupu & adik bradik aku yg lain.

Kalau kt rumah aku mana ada nak meriahnya.aku pandang mirza,mirza pandang aku..last2 dua dua trtido depan tv..hehe.nak kuar malas.kecuali kalau ada benda nak dibeli..:-D

hurm ni tengah duk tgk majalah 3...cite tentang uzbezkistan (betul ke eja ni hihi) cite xbest plus mata mengantuk ni..kang aku tido sape lak nak tengok mirza.

Sian korang baca entry merapu aku ni.sorryla eik aku saja update blog time bosan gini.daaa

0 comments:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...