BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Thursday, November 3, 2011

:lima sebab kenapa aku suka datang kerja awal:

pertama sebab aku tak suka jam....walaupun tahap jam
kat area aku nie takdelah lagi sampai tahap jam kt KL tu

keduanya sebab aku boleh park kete kat 
tempat favorite aku...dan aku nak elakkan kene
park kete kat luar bangunan sebab parking penuh

ketiganya sebab aku nak cepat-cepat online leh baca entry korang

keempatnya sebab pagi-pagi otak aku fresh so
sambil mengadap laptop sambil pikir entry baru...

kelimanya sebab aku tak suka LAMBAT lah weiii 

*korang pulak macam-mana.....

3 comments:

nanonano said...

bagusnye mun,
na kalau kerja yg kne punch kad tu
mmg dah alma kne resign akibat mslh displin yg teruk, hahahhaha
stiap hr lewat stengah jam
bgn awal pun
ttp lewat, sbb mcm ksian nk kejut mika tdo
so kne tggu dia trjaga, bg mandi, baru hantar umah maktok,
itunyg manjuang kol 9 bru msuk opis,
walaupun waktu opis sbenar kol 830 :p

Dayu said...

aku dulu selalu gak lewat
tp skrg dah dedikasi
kul 7.40 dah ada kat opis, walaupun waktu keje bermula jam 8
bila smpai awal..aku ada byk masa waktu anatr cha ke nursery
takde lah..letak beg dia..salam trus blah..boleh la aku gomol2 dia jap

mamaelly said...

kita sama mun..elly masuk kerja kul 7.30..kul 6.30 da kuar rumah.. takut jem..nak antar isya lagi..paling penting nak parking tempat kegemaran..wahahahah lambat nnt kene parking jauh2..

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...