BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, November 29, 2011

:entry khas untuk nano:

Aku rasa nano xbaca kot entry aku tentang baju free utk mika..so aku buat en3 khas untuk nano.hopefully na baca n then drop alamat mu na kat ruang komen en3 aku ni ok.aku nak pos ari jumaat ni sebab alamat ena aku da dapat.tinggal alamat ko je aku belum dapat lagi. Lagipun aku nak pos cepat-cepat takot terlupa lak...hehehe dan kalau ko nak tau baju ape ko pegilah baca entry aku hari jumaat lepas.hehe...

*aku buat en3 nie lepas xdapat respon dari nano..

3 comments:

nanonano said...

mun!
na cuti last week, itu yg trlepas pdg, hahaha
tenkiu ailebiu, terharu gop ni, hehehe

NO.22 A
KG CENDERING
25150 KUANTAN, PAHANG


:p

sharEna said...

lambat ah mu. aku pon lupe nk kabo hehe. kalo x sbb mu, aku dh dpt da baju free mu tu taw! grrr

Tengku Fauziana said...

HUHUH...mun kt tmpt ana still de lg..bju free tu..tgh tunggu hubby dpt gaji je ni..pastu suruh dia g sambar cepat2..sblum abis..hihih

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...