BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, September 26, 2011

:tips atasi anak nakal:

aku pergi open house satu rumah nie
then masa nak balik tuan rumah tue 
cakap sumthing kat aku

korang nak tau tak die cakap ape
die kata ada satu petua nak atasi anak nakal
aku pon dengan rasa teringin nak tahu
aku tanya lah balik..."hurm ape die"

korang rasalah kan ape die jawab
haaa jeng jeng jeng
sungguh aku tak tau pon petua tue

aci tak kalau kite main scroll scroll ke bawah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hehehe scroll le lagi baru tau
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jawapan nya adalah
.
.
.
.
.
.
.
.
.
beri mirza adik

katanya mirza mau sparing partners
huh sungguh aku terkesima kat situ +____+

3 comments:

nanonano said...

hahaha ayat ni mmg femes kan?
tp klu betul, aku risau je,
kot kene monitor baby tu 24/7 takot mika g terkam ke hape, ngeri ohhh bayangkan :p

tp mirza tu behave je aku tgk? hehehe

mun said...

hurm mirza memang behave tp kalau nampak budak kecik..geram die ya amat...bahaya ooo...

aziyana said...

hhhaaaa mun cakap la mcm ni..terima aksih atas tips yg menarik itu..huwaaaaaa

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...