BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, September 19, 2011

:rumah terbuka kami sesi petang:

bestnyeee cuti 3 hari tapi
part yang tak best nak masuk keje ari nie

malas sangat-sangat,nape ntah...
rasa macam duduk rumah lagi heaven

cuti 3 hari tue sempatlah aku 
membuat open house
takde lah besar-besaran punn


kecik-kecik jee +______+
ala sekecik rumah kami tue
nak buat besar-besaran rumah kene besar
ongkosnyeee pun kene besar jugak hukhuk huk


lagipun nie festime kami buat
so buatlah kecik-kecik dulu
ala-ala termampu oleh kami suami isteri

 menu simple jee macaroni n nasi impit kuah kacang

jemputan pon hanya di kalangan sedara-mara
dan jugak kawan-kawan terdekat jeee


takde buat pencuci mulut
yang ada hanyalah  kek dan kerepek2 jee
kuih raya hanya ada tart nenas heheh

pukul 5 sudah siap semua nya
hanya menunggu ketibaan para tetamu

mirza dengan mimik "angry bird"

 dari atas sofa turun ke bawah pulak

 penymbut tetamu nih

senyum tanda paham 

haaa tengok dah penuh rumah aku

mirza jumpa kawan lupa mama terus eik

kawan incik b yang ramai nie

mirza melayan tetamu

okeh selesai sesi petang
sesi malam ada nanti aku update lak

4 comments:

nanonano said...

comey bekas mun taruk macaroni ngn ns impit tu :)

antalya said...

thn dpn buleh dah wat open house secara besaran nihh

mun said...

nanonano:ooh bekas tue orang bagi hadiah masa mun kawen..baru guna tau na..kalau tak buat open haouse...memang tak gunalah....

mun said...

antalya:insyaallah..masin mulut yun..murah rezeki mun buat lagiii thn depan

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...