BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, September 9, 2011

:mirza with sunglasses:

owh tensen aku berakhir jugak
tunggu punya tunggu 
last-last boleh jugak aku update belog

haaaa tengok gambar kat bawah nie
ada macam s jibeng tak??ke mcm jefrydin ekeke

nie on da way nak balik terengganu

ituelah  anak aku, kecik-kecik dah pandai bergaya
cermin mata nie aku beli kat mydin jek rm7.90
itue pon beli sebab nak menyelamatkan 
sunglasses bapak die,so beli lah sunglasses nie untuk mirza

 suka benor mirza pakai sunglasses ni tau
"mama...panasss (panas)...nak speck..."
ituelah yang keluar dari mulut mirza
 hepi aku dengar die boleh bercakap tanpa pelat

4 comments:

nanonano said...

mika ske gakr ebut spek babahnye,
so beli yg same gak cume xory
dia xnak...pndai milih oowhhh

NURUL JAMIAN said...

comelnya :)

NURUL JAMIAN said...

comelnya mirza

aziyana said...

hencem lah..tampan sungguh senyumanmu

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...