BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, September 20, 2011

:main embun di tengah malam:

ekceli nie sambungan dari entry semalam
tapi sebab entry semalam sudah banyak gambar
so aku separate kan ia buat entry lain

  mirza yang taknak di dukung 
 
 tuan rumah

bersama hasyim n nadia

 peace mirza cepatttt

ok sekian sudah gambar-gambar open house aku
thanks pada yang sudi datang...
tetamu terakhir aku adalah jiran sebelah rumah
die dan suami dtg kul 12 tengah malam
nasib makanan ada lagiii :)

die nak datang awal dah tadi
tapi malu sebab ramai sgt orang
so die tunggu lah..tapi tunggu punya tunggu ramai lagi
last-last datang jugak die kul 12 malam

paling lama lepak kat rumah aku 
mestilah family n sedara mara
pukul 4 pagi diorang balik rumah tau
aku tak kisah..bukan selalu pon kan..
aku harap next year aku dpt pggl lagi ramai kawan

1 comments:

nanonano said...

na tringin sgt nk jumpe mun
xkisah la mun xnk buat open house pun
bile yek? hehehe

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...