BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Friday, September 23, 2011

:collagen, vitamic C, EPO atau pape jelah:

sejak-sejak umo nak masuk linkungan 30-an nie
aku risau arr tentang kedut tentang kusam 
tentang penuaan..tentang kecantikan

maka aku nak cari product yang boleh 
lawan semua benda nie...

tapi kan aku tak tahu mana satu yang bagus
ke nak kene amik semuanya huhuhu

mak runsing lah pikir hal nie
+________________+
sape-sape yang ada pandangan boleh tolong tak
ke sape yang penah cuba sesuatu produk
dan hasilnya amat bagus kongsi lah dengan aku

aku nak sangat pandangan kamu semua
hopefully dapatlah membantu aku yang runsing nie

*nak jaga kulit muka awal...supaya tak menyesal di hari tue

6 comments:

aziyana said...

mun, prof dr muhaya kata, kalau bab kecantikan bab kesihatan make sure cari yg terbaik..dan biasanya yg terbaik tu mahal..yana nk rekemen guna zhulian..zhulian bnyak pemakanan untuk keishatan..prof dr muhaya pun guna tp die guna yg paling mahal ar

Fadilah R. said...

jaga jgn tak jaga. cuba lah safi rania gold. kehkeh.

NURUL JAMIAN said...

masalah mun sama dgn nurul fikir perkara yg sama produk apa yg bagus

afni+hafiz=dani said...

sama la xtau produk apa yg bagus..

J u l i a 。.゜✿ said...

SKII & kinohimitsu beauty drink.

opocot said...

Salam perkenalan. Saya suka cari method murah & effective kat Youtube. ie link ni, very useful.
http://www.youtube.com/watch?v=a2D5Q6BDoms&feature=mfu_in_order&list=UL

try portion sikit dulu, kalau serasi resume guna. Ingredients blh didapati dari supplier salon ie Veeman, Magicboo dll. Harga? Jauuuhh lebih murah berbanding wat di salon.

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...