BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, September 27, 2011

:aku sedih sebab tak dapat kawal mirza:

semalam aku pergi pasaraya zemart
membeli segala barang dapur
ramai giler orang kat sana
sampaikan nak tolak trolley pon susah

hurmmm ekceli aku bukan nak cite 
tentang pembelian aku di zemart semalam
tapi nak cite kat uolls semua
tentang peel anak aku mirza semalam

sampai jee kat area trolley tue
mirza elok jeee mintak nak duduk dalam troli
aku pon apeee lagi kan bagai pucuk di cite
ulam mendatang, terus aku masukkan mirza dalam troli

dah masuk beli itu beli ini
pastue duk melilau mencari barang lagiii
sebabnya aku tak senaraikan barang ape nak beli
so susah sikit le kan sebab tak ingat barang ape dah habis
kecuali lalu di tempat sabun ...baru teringat sabun habis haaa
lalu area minyak...susu gula baru teringat nak beli..haaa

pastue mirza sudah mula buat hal
barang yang aku nak beli semua dia sibuk nak pegang
pastue nak campak keluar trolley...huhuhu

pastu nampak pisang nak
nampak air vitagen nak
nampak bola nak
huih pengsan jap aku kat situ
okeh tipu aku tarak main arrr pengsan2
aku sound selamba jeee anak aku depan orang

lantak arr ape orang nak cakap kan
kalau ikutkan laki aku semua nya nak di bagi nya
pastue lepas kene sound die okeh jap
pastu jumpa lak sepupu aku kat sana
die mengada-ngada pulak..nak turun
aku turunkan lah...lepas aku turunkan die
die boleh pulak senyum kat aku tanda suka

haaa pastue ape lagi bertawaflah mirza dalam zemart tue
sambil tawaf sambil tolak trolley...yeee trolley
yang penuh dengan barang tue die tolak jeee

then aku terus jee ajak incik b g bayar
tak payah dah membeli lagi
beli tak le banyak pon...tapi banyak 
melayan kerenah mirza....sabar jelah

masa kat kaunter membayar tue
mirza nie sibuk lah nak menolak troli
incik b yang kat depan tue menahan lah troli tue
tapi die kat belakang nie duk menolak jugak

takut terkepit incik b ikutkan jeee
belum lagi cashier habis tag barang -barang tue
anak aku dah tolak troli keluar zemart

aku malas nak layan aku biar jee incik b layan 
elok-elok aku siap bayar..nak angkat barang
tengok anak aku tolak troli masuk dalam zemart semula

aku masukkan barang dalam troli tue
then aku nak pegang lah mirza
die takmo okeh nak jugak main troli
aku geram aku cubit arr telinga die
die nangis jap tapi nak jugak main troli
huhuhu sedih aku sebab tak dapat nak kawal anak

dah kuar zemart nak balik hujan pulak
sambil  tunggu hujan reda....sambil lah
anak aku mirza main tolak troli kat luar tue

pastue aku umpan mirza buah sunquick
umpan aku menjadi..duduk diam jap
sementara incik b g amik kete
sampai je kete aku terus masukkan mirza dalam kete
huh penat-penat aku, aku rasa uolls lagii penat kan
sebab entry aku kali nie sungguhlah panjang
maka sekian sudah cite aku untuk kali ini...






6 comments:

antalya said...

biasa la ank lelaki nakal dia lain mcm sikit.byk kan bersabar.ingat satu jer.if org lain yg beranak 5-6org buleh handle, nape kita yg ank sorang ni xleh?

nanonano said...

alahai, mcm mika jugak
ingtkan mirza behave je :p
baisela tu mun, hehe

aziyana said...

hihihih sian mak mirza..
hurm kite semua akan merasa..kene sabar je la jd mak ni..n slowly ajar die behave..cmne nk ajar tu, adoi

mun said...

antalya:itu lah sabar kene pada tahap tinggi....

mun said...

nanonano:behave jap je...huhuhu

mun said...

aziyana:haaa hadoinyeeee punnn

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...