BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 18, 2011

:tikar evamatic:

hye semua +____+
arinie datang keje bawak mood 
yang tak berapa nak best :(

orang tua cakap tak baik moody- moody
pagi-pagi nie....nanti rezeki tak masuk
bila  mengingatkan statement itu 
membuatkan aku rasa mengalah
so takde nak moody-moody di pagi hari

oklah arinie aku just nak cite pasal tikar evamatic
 niat aku nak membeli tikar evamatic
 sudah menjadi kenyataan...hehehe

 mirza suka betul dengan tikar ABC nie

 hah tengok tak sempat nak capture
mirza sudah berpusing....

sebenarnya dah sebulan lebih aku beli tikar nie
tapi baru sekarang nak show off kat blog
aku beli dengan zura +_____+

so pada sesape yang berminat bolehlah
klik pada link yang aku bagi tue ok

5 comments:

nanonano said...

dh lama brkenan nk tikar ni
owhhh jeles ni, harus grap cpt2, tp ntah la bile tu :p

aziyana said...

husna pun ade tikar ni..die suka gak tunjuk2 kt tikar ni

Fadilah R. said...

lama dah teringin tikar ni tp tak terbeli2 lg. kena beli laju2 gak ni.

J u l i a 。.゜✿ said...

thank you for sharing the link mun ! =D sebab ju dah lama nak cari mat macam ni.

Ummi said...

jemput singgah blog saya

http://ummirdinacong.blogspot.com/

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...