BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, July 19, 2011

:status terkini aku:

harinie sudah selasa 
4hari lagi mau exam tapi
persiapan macam nak tak nak jek
bertambah malas pabila aku balik rumah
tengok muka mirza...yang merengek minta di layan

hah tengok peel mirza 

rambut baru mirza

so kalau kat rumah kan nota-nota aku memang 
tak dibuka langsung..MEMANG ok

kalau dalam file..dalam file lah ia
kalau atas meja..atas meja lah ia
kalau dalam kete..dalam kete lah ia

pastu dengan mana nak masak lagi..
kemas rumah lagi ..basuh baju lagii...
hurm so many work to do in one time
boleh fengsan aku macam nie tau

kalau macam inielah kan macam-mana mahu 
tambah lagi sorang anak +_____+

actually aku takde idea sebenarnya hari nie
tapi hati nak nak NAK jugak update blog
maka ini jelah cerita untuk hari ini yeee

*status terkini sibuk amat sibuk

5 comments:

misha.w said...

makin hensem uwais mirza ni. :)

NURUL JAMIAN said...

nurul pun lately bz gak mun nak baca blog kawan2 pun tggu betul2 free

aziyana said...

hihihih so cute la mirza ni buat muka gtu..subhanallah

nanonano said...

eh xtao pun mun study lg??
smart ah rmbut mirza, mika ptg ni nkg botakkan :)

Dayu said...

ingatkan mun pun nak umumkan mirza bakal dapat adik gak (:

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...