BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 4, 2011

:the power of dreams:

kereta bila sampai masa of course lah kene service kan
service pulak nak di buat di honda services
maka untuk elakkan tunggu lama
sebelum pergi kenelah booking awal-awal
itu pon paling awal dapat pukul 11.45 pagi

lepas breakfast pegilah kami ke sana
dengan harapan sekejap jek kot siap
bile kete dah masuk parking dan
di tanda oleh mamat honda yang hensem tue

kami cepat-cepat masuk showroom 
nak cuci mata...tengok kete-kete baru

masuk2 jer orang ramai giler
duk tunggu kete diorang tengah service

incik b tengah menguruskan sesuatu 

tempat service kete

tengah duk usha-usha ragam orang
incik b datang cakap kul 3.30 ptg baru siap
aku macam..hurm lama jugak tue

n then mamat honda tue
cakap memang lama sebab buat major service
so kalau taknak bosan bolehlah kuar g shopping complex
pastue incik b tanya mamat tue ada cab ke??
die cakap ada..kalau nak die boleh tolong panggilkan
pastue mamat tue tanya nak pegi mana
incik b cakap nak g subang parade
pastue mamat tue cadangkan tempat baru
pegilah empire shopping gallery
kami pon ok jelah kan....+____+
so sementara tunggu cab sampai, kami jalan-jalan
cuci mata tengok kereta..tengok ragam orang

 incik b tengah berbincang dengan salesman honda
 'incik b duk berangan honda insight kaler putih tue"

aku pulak duk tengok honda accord kat luar tue
rasa macam nak test drive jek tapi tak berani
tengok jelah kan...takat-takat cuci mata

15 minit kemudian cab pon datang
kami pon ape lagi cepat2 naik cab
sebab perut masing-masing sudah berbunyi
mintak diisikan (ekceli teruja sama nak g shopping)

huh panjang sangat nak cite nie
kite bersanbung pada next entry yee....

1 comments:

sharEna said...

panjang ker? huk oloh munn..potong stim betol tau bace! huk huk

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...