BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Tuesday, July 26, 2011

:kacukan ke??:

ahad malam tue kami sekeluarga 
keluar pergi ke zemart untuk membeli barang dapur
(sape yang duduk area enstek..tentu tahu pasaraya zemart)

lepas membeli dan membelah...
masa nak membayar tue aku tunggu lah
kat tepi kaunter tue..kat area susu budak tue

then ada lah kan sekumpulan girls nie
(actually diorang nie keje kat situ)
tegur aku yang masa tue tengah mendokong mirza

"akak anak akak nie macam mix lah"
"owh yeke" (aku gelak2 jek)
"yelah akak..akak mix ke"
"haah akak mix..nape?"
"mix ape kak???"
"inggeris dan pakistan"
"owhhhh..patutlah anak akak nampak mix"
"owh yeke..hehehe...+______+"

 ada jugak yang kata muka aku seiras ana ivanovic
hahaha..aku taram gelak jelah kan.
sebab aku rasa die beribu kali lawa dari aku

sejujurnya aku malu nak cite kat orang yang
mak aku adalah kacukan inggeris dan pakistan
tapi bila orang sudah tanya aku akan ia akan aja..


4 comments:

nanonano said...

owhh patot la tggi sayup orgnye
ade mix pakistan :D

sharEna said...

bile mun bagitau baru pasan. mmg ade nampak mix yerp! hehe

mun said...

nanonao:yurp na...di kalangan kawan2 selalunya mun lah yang paling tinggi....so no need high heels

mun said...

ena:sebelum nie mesti tak perasan kan..hehehee....

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...