BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Monday, July 4, 2011

:empire shopping gallery:

tunggu kete nak siap habis servis
lambat sangat so kami melencong
ke empire shopping gallery
teheee gambar gelap
tapi gedik nak upload jugak 

makan tengahari di kenny rogers

 hurm tengah pikir-pikir menu ape nak amik
incik b sengih sampai ke telinga

sudah selesai makan...perut pon dah kenyang
kami jalan-jalan cuci mata

comelkan baju nie....

 kiosk Hello kitty...
geram aku tengok barang2 nie semua
kalaulah dapat rembat semua..walahhhh

pastue singgah jap kat fitness first
gambar kat atas nie on d way nak g fitness first
sempat lagi kami duk tengok budak2 nie blaja ballet
gambar kat dalam fitness first lupa pulak nak amik

dah puas jalan-jalan kami balik semula ke pusat service tadi
sembahyang......lepas sembahyang ingatkan kete dah siap
rupa2nya tak siap lagi....nak tukar brake pad...wiper
so tunggulah kami di situ sambil cuci-cuci mata lagi

ada tv leh layan cite korea
ada sofa empuk yang bile kite duduk rasa macam nak tido
ada permainan untuk kanak-kanak

okeh nie bukan kete kami tau
saje jek tempek buat inspirasi..hehehehe
akhirnya kul 5 ptg kete sudah SIAP...



4 comments:

NURUL JAMIAN said...

nurul yg hari2 lalu kat depan empire nak pergi kerja pun tak pernah jejak kaki kat empire hehe kelakar kan pada hal hari2 lalu depan tu nak ke office

Chienta Gosvoto said...

salam nak tanya..yg kiosk hello kitty tu dekat empire subang ke? tlg reply ye

Chienta Gosvoto said...

salam nak tanya..yg hello kitty kiosk tu dekat subang ye?

mun said...

chienta: haah kat dalam empire subang...sory sbb lmbt reply

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...