BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

:feel free to click me:

Wednesday, June 1, 2011

:hampir 2 tahun:

hurmm tinggal beberapa hari je lagi
genaplah usia perkahwinan aku dan incik b 2 tahun
2 tahun adalah jangkamasa yang aku rasa masih lagi pendek
dan masih banyak yang perlu di pelajari

ooppsss jap jap eik ekceli entry ni bukan nak bercerita tentang kisah
suka dan duka kami lalui sepanjang dua tahun ini
cuma nya aku tengah pikir hadiah ape yang sesuai untuk incik b

sebelum-sebelum nie kami akan beli sepasang hadiah

contohnya couple guess watch ini
kami beli masa ulangtahun pertama perkahwinan tahun lepas


dan juga couple ring ini pulak kami TERbeli 
sebab teringin nak pakai cincin yang sama design


tahun nie tak tahu nak beli hadiah ape secara berpasangan
korang ada idea tak....cer bagi sikit idea kat aku..+_____+

4 comments:

aziyana said...

eh anniversary mun bila? kitrg sabtu ni..hihihih pun blur xtau nk kasik ape pdhl bru 2 thn ni..ingt nk bli coklat tp xtempah2 lg..

erm menarik jugak bli brg couple ni tp terhad ckit la

nanonano said...

mun sama ngn na ke 6hb??
ermm ape lg yek yg set couple ni..
baju ke?
kasut ke?

antalya said...

sweet nya korang berdua ni. ok apa kata thn ni beli COUPLE CAR. eh ada ke eheheheh

NURUL JAMIAN said...

so sweet

:feel free to click me:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...